Connect with us

Lokalne

UNMIK donirao Opštini Dragaš 206 paketa pomoći, koji će biti podijeljeni najugroženijim porodicama

Objavljeno

-

Danas su predstavnici Misije Ujedinjenijih nacija na Kosovu, donirali Opštini Dragaš 206 paketa pomoći, koji će biti podijeljeni najugroženijim porodicama.

Pomoć je uručena gradonačelniku Opštine Dragaš. Šabani Šabaniju. Sa gradonačelnikom opštine prilikom primopredaje pomoći bili su i direktor administracije, Erol Bajrami kao i šef Kancelarije za zajednice i povratak Uzair Hamza.

Donirani paketi sadrže prehrambene artikle i higijenski materijal. 103 su s prehrambenim proizvodima i 103 su s higijenskim materijalom, koji će u narednim danima biti podeljeni najugroženijim porodicama u Opštini Dragaš.

Predstavnik UNMIK-a Lino Sciarra šef Kancelarije UNIMIK za područje Prizrena i Peći, je u radnu posjetu Opštini Dragaš došao sa svojim saradnicima.

On je naglasio da je UNMIK sa svojim skromnim donacijama i prošle godine pomogao najugroženije porodice te da očekuje da će u narednom periodu doći do stabilizacije što se tiče epidemiološke situacije sa virusom, ali da će i dalji biti neophodno pomagati ljudima koji su izguli posao zbog pandemije kovida 19.

Gradonačelnik Opštine Šaban Šabani zahvalio se u ime opštine Dragaš predstavnicima UNMIK-a i naglasio da je svaka pomoć dobrodošla naročito u periodu pandemije.

“Mi ćemo u saradnji sa predstavnicima Centra za socijalni rad, Kancelarijom za zajednice i Crvenim Krstom u narednom periodu uputi pomoć na prave adrese”, istakao je Šabani.

(gorapress.net)

Advertisement
Komentariši

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply