Connect with us

Hronika

Ispred Ginekološke klinike u Prištini ubijena žena u devetom mjesecu trudnoće

Objavljeno

-

U dvorištu Kliničko-univerzitetskog centra Kosova, ispred Ginekološke klinike sinoć se dogodilo ubistvo, gde je, kako se sumnja, muž ubio trudnu suprugu, prenosi Reporteri.

Prema riječima portparolke policije za region Prištine Fljore Ahmeti, žrtva je imala 35 godina i bila je u 41. nedjelji trudnoće.

“Oko 18 časova dobili smo informaciju o mrtvom tijelu u dvorištu Univerzitetsko-kliničkog centra u Prištini. Policija je odmah izašla na lice mjesta, kao i ljekarska ekipa koja je konstatovala smrt nastradale žene stare oko 35 godina. Na osnovu prvih informacija, podignute sumnje sugerišu da je riječ o ubistvu”, izjavila je Ahmeti.

Kako je dodala, policija je u koordinaciji sa državnim tužiocem, pokrenula istragu i nastavlja sa preduzimanjem svih istražnih radnji, sa ciljem potpunog rasvetljavanja incidenta.

Kako prenosi Koha, prema riječima očevidaca, žena je nakratko krenula do prodavnice, kada joj je čovek prišao i upucao. Iako je odmah pala na zemlju, muškarac je nastavio da ispaljuje metkove.

(Reporteri, Kosovo online)