Connect with us

Lokalne

Gradonačelnik Opštine Dragaš Šaban Šabani potpisao memorandum o saradnji sa UNICEF-om

Objavljeno

-

Gradonačelnik opštine Dragaš, Šaban Šabani potpisao je memorandum o nastavku saradnje sa Dren Rexhom, predstavnikom UNICEF-a.

Memorandum predviđa petogodišnju saradnju Opštine Dragaš i UNICEF-a, u oblastima zdravstva i obrazovanja, kao i podrška i saradnja sa omladinskim centrom.

Nakon potpisivanja memoranduma održan je zajednički sastanak na kojem su detaljno izloženi planovi aktivnosti za naredni period.

Gradonačelnik Opštine Šaban Šabani zahvalio se predstavnicima UNICEF-a na dosadašnjoj pomoći i aktivnostima koje su imali u Opštini Dragaš, i istakao da je opština Dragaš spremna da u narednom periodu saradnje da svoj maksimum kaka bi najveću korist od naše zajedničke saradnje imali građani naše opštine.

Sastanku su pored gradonačelnika prisustvovali i potpredsjednici opštine, direktori Direktorijata, kao i šef kancelarije za zajednice.

Nakon sastanka delegacija je svečano otvorila Centar za inovacije koji djeluje u okviru omladinskog centara u Dragašu.

U Centru za inovacije u Dragašu izvršni direktor Mr. Bujar Fejzullahu,i Jeton Qengaj, izvršni direktor u AVOKO omladinskom centru prezentirali su aktivnosti Omladinskog centra u Dragašu.

(gorapress.net)

Advertisement
Komentariši

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply