Connect with us

Hronika

Saobraćajna nezgoda kod Globočice, povrijeđen vozač

Objavljeno

on

Danas (24. 08. 2021) oko 11 h, na mjestu Buka kod Globočice, došlo je do saobraćajne nezgode, kojom prilikom je povrijeđen vozač automobila E.Š. koji bio sam u automobilu.

Prema riječima očevidaca radi se o incidentu do kojeg je došlo usljed pucanja prednje desne gume nakon čega je automobil izletio s puta.

“Prvi automobil koji je naišao priskočio je u pomoć, kao i sljedećih desetak vozila, međutim dugo nije bilo vozila hitne pomoći”, kažu očevici.

U razgovoru sa direktorom QKMF-a Ramadanom Jasarijem dobili smo informaciju da su sva vozila hitne pomoći već bila na terenu, pa je direktor Jasari pozvao ljekara u porodičnom centru u Kruševu da izađe na lice mjesta.

Jedno od privatnih vozila koje se zateklo na licu mjesta otišlo je po ljekara i konačno je ljekar stigao, 1 sat nakon nesreće.

Policija je cijelo vrijeme obezbjeđivala put, kao i automobil u kojem je povrijeđena osoba čekala intervenciju. Takođe, vidjevši da je slučaj ozbiljan i da hitna pomoć ne dolazi, i sama polocija je insistirala i zahtjevala dolazak ljekara iz Kruševa.

Ljekar je nakon kratkog uvida u stanje povrijeđenog naredio da se povrijeđeni što prije preveze, pa je u nedostatku vozila hitne pomoći povrijeđena osoba prevezena privatnim automobilom do Dragaša.

U Dragašu, u bolničkom centru, ekipa ljekara i pomoćnog osoblja nakon kratkog pregleda povrijeđenu osobu je poslala u Prirzren.