Connect with us

Hronika

Saobraćajna nezgoda kod Globočice, povrijeđen vozač

Objavljeno

-

Danas (24. 08. 2021) oko 11 h, na mjestu Buka kod Globočice, došlo je do saobraćajne nezgode, kojom prilikom je povrijeđen vozač automobila E.Š. koji bio sam u automobilu.

Prema riječima očevidaca radi se o incidentu do kojeg je došlo usljed pucanja prednje desne gume nakon čega je automobil izletio s puta.

“Prvi automobil koji je naišao priskočio je u pomoć, kao i sljedećih desetak vozila, međutim dugo nije bilo vozila hitne pomoći”, kažu očevici.

U razgovoru sa direktorom QKMF-a Ramadanom Jasarijem dobili smo informaciju da su sva vozila hitne pomoći već bila na terenu, pa je direktor Jasari pozvao ljekara u porodičnom centru u Kruševu da izađe na lice mjesta.

Jedno od privatnih vozila koje se zateklo na licu mjesta otišlo je po ljekara i konačno je ljekar stigao, 1 sat nakon nesreće.

Policija je cijelo vrijeme obezbjeđivala put, kao i automobil u kojem je povrijeđena osoba čekala intervenciju. Takođe, vidjevši da je slučaj ozbiljan i da hitna pomoć ne dolazi, i sama polocija je insistirala i zahtjevala dolazak ljekara iz Kruševa.

Ljekar je nakon kratkog uvida u stanje povrijeđenog naredio da se povrijeđeni što prije preveze, pa je u nedostatku vozila hitne pomoći povrijeđena osoba prevezena privatnim automobilom do Dragaša.

U Dragašu, u bolničkom centru, ekipa ljekara i pomoćnog osoblja nakon kratkog pregleda povrijeđenu osobu je poslala u Prirzren.

Advertisement
Komentariši

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply