Connect with us

Kosovo

Poslanica Duda Balje dobila prijetnje od nepoznatih osoba

Objavljeno

-

Poslanica u Skupštini Kosova Duda Balje objavila je da su joj prijetile nepoznate osobe. Putem objave na svom Facebook nalogu, poslanica Balje je objavila da je danas popodne primila tri prijeteća telefonska poziva, prenosi kallxo.com.

“Obavještavam vas da sam danas popodne primila tri anonimna telefonska poziva (dva na srpskom i jedan na albanskom) gdje su mi nepoznate osobe besramno prijetile i govorile: “Pazite na sljedeće glasanje u Skupštini Kosova!”, napisala je Balje na Facebooku.

Kompletna objava poslanice Balje:

Javna reakcija: Danas su mi besramno prijetili!
Obavještavam vas da sam danas popodne primila tri anonimna telefonska poziva (dva na srpskom i jedan na albanskom) gdje su mi nepoznate osobe besramno prijetile i rekle „pazite na sljedeće glasanje u Skupštini Kosova“! Znam da sam uništila nečije planove i da se “neko” ne slaže s gubitkom. Ali, obećavam vam da ću te ljude koji se kriju iza nepoznatih brojeva i koji pokušavaju falsifikovati dokumente kako bi me politički diskreditovali, argumentima skinuti “gole” pred kosovskim pravosudnim organima. Obećavam narodu Kosova da nikada niko neće moći promijeniti moj glas. Ponosna sam na svoju posvećenost svojoj zemlji!
Duda

Advertisement
Komentariši

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply