Connect with us

Lokalne

Hadžisin: Opština Dragaš pokušava da se opravda građanima Restelice za kašnjenje projekata

Objavljeno

-

Nakon izjave gradonačelnika opštine Dragaš Bedžeta Dželjadinija da pojedinci iz Restelice samo kritikuju opštinsku vlast, usljedile su brojne reakcije mještana Restelice.
.
Veljid Hadžisin, bivši delegat SO Dragaš u objavi na Fejsbuku ističe da sa punom odgovornošću tvrdi da Opština Dragaš pokušava da se opravda građanima Restelice za kašnjenje projekata.
.
“Ja, jedan od “pojedinaca iz Restelice koji samo kritikuju”, sa punom odgovornošću tvrdim da Opština Dragaš pokušava da se opravda građanima Restelice za kašnjenje projekata. Ipak, dobro je iskoristiti predviđena sredstva, iako vreme nije nimalo povoljno za postavljanje asfalta na Šar planini.
Što se tiče sanitarnog vozila, to je samo zamagljivanje očiju građanima od strane direktora zdravstva koji je zloupotrebio svoj položaj i sprečio promenu statusa ambulante u Centar familijarne medicine Restelica. Sada donosi sanitarno vozilo samo da pokaže da nešto radi za Restelicu, što se dešava uz bezrezervnu saglasnost predsjednika opštine.
Sve ovo što opština radi samo je povod za fotografisanje funkcionera”, napisao je Hadžisin.
.

.
Nesim Hodža direktor radija Bambus ističe da se većina mještana Restelice buni zbog realizacije projekata u zimu, te dodaje da se pojedinci ne bune.
.
Mustafa Šehu je u komentaru na Fejzbuku napisao da mogu pričati šta god hoće ali se sve pokrenulo nakon kritika na Fejzbuku.