Connect with us

Hronika

Pucnjava u kafiću u Skenderaju, ubijen 39-godišnji muškarac, tri povređena

Objavljeno

-

Jedna osoba je poginula u pucnjavi koja se dogodila u kafiću u Skenderaju u ranim jutarnjim časovima, prenosi Reporteri.

Život je na licu mjesta izgubio 39-godišnji muškarac N.L, saopštila Kosovska policija policija.

Prema navodima saopštenja, dvojica maskiranih muškaraca ušli u kafić iz zapucali iz pištolja, a nakon toga se udaljili u nepoznatom pravcu.

“Policija je dobila informaciju o pucnjavi u kafiću u naselju Runike u Skenderaju. Na lice mjesta odmah su stigle neophodne policijske jedinice i medicinska ekipa. Četiri osobe su povređene vatrenim oružjem, jedna osoba starosti 39 godina, N.L. preminula je na licu mjesta, dok su tri povređene osobe upućene na liječenje”, navodi se u saopštenju.

Istražitelji Regionalnog sektora intenzivno rade na identifikaciji i hapšenju počinioca krivičnog djela kao i rasvetljavanju ovog krivičnog djela, rečeno je u policiji.

Ovo je treća smrtonosna pucnjava u poslednjih 10 dana. Prije nekoliko dana, u Prištini takođe u lokalu, u pucnjavi je ubijen muškarac, a 20-ak osoba je povređeno. Nakon ove pucnjave došlo je do pucnjave u Klini, takođe u lokalu, gdje je jedna osoba preminula od zadobijenih rana.