Connect with us

Kosovo

Kadrijaj: Mnogi su kažnjeni sa 200 eura zbog lepinja tokom policijskog časa

Objavljeno

-

Poslanica Alijanse za budućnost Kosova Time Kadrijaj apelovala je na ukidanje policijskog časa tokom posta u mjesecu ramazana i istakla da dvonedjeljne mjere zatvaranja nisu donijele očekivane rezultate u suzbijanju koronavirusa.

Kadrijaj je na Facebook nalogu navela da bi policijski čas trebalo da bude ukinut tokom mjeseca ramazana, u kome se muslimanski vjernici hranom služe samo noću.

“Donošenje novih antikovid mjera od strane Vlade Kosova nije donijelo nikakvu korist građanima, jer se ništa nije ni promijenilo u posljednje dvije nedjelje. Policijski čas je posebno nepotreban u svetom mjesecu ramazanu kada građani koji poste moraju da budu posluženi hranom tokom noći“, istakla je Kadrijaj.

Ona je apelovala na Vladu Kosova da preispita odluku u vezi sa policijskim časom i da bar ne kažnjava građane Kosova ukoliko ne može da im pomogne.

“U vezi sa mjesecom ramazanom, pozivam Vladu Kosova da preispita odluku u policijskom času i da ili ukine ovu odluku ili smanji policijski čas umjesto do 5 časova do 2 sata ujutru. Ako ne možete da pomognete građanima, makar im nemojte tokom ovog mjeseca praviti prepreke, kada znamo da su mnogi kažnjeni sa 200 eura zbog jedne lepinje ili bureka nabavljenih tokom policijskog časa“, istakla je Kadrijaj.

(Kosovo online)

Advertisement
Komentariši

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply