Connect with us

Lokalne

Elmazi: Neozbijnost opštinskih organa i diskriminacija

Objavljeno

-

Bivša odbornica SO Dragaš, Zinaida Elmazi nije zadovoljna odnosom nove opstinške vlasti prema mještanima Gore.

Iako nije delegat, Elmazi i dalje brine o narodu Gore. U objavi na Fejzbuku izrazila je nezadovoljstvo stanjem na području Gore nakon što je pao snijeg.

“Sve nam je taman po taman, kao što u jednoj svojoj pjesmi izvodi Enes Begović. Takođe i nama je isto. Očisteni putevi, možeš videti asvalt, prosto uživamo u proljetnim martovskim danima. Bitno da službe primaju plate, i neka jer rade, al na stranu gdje? Na Bošnjačkoj-Goranskoj TERITORIJI STANJE JE UPRAVO OVAKO KO NA SLIKAMA! Hvala vam Opštino! Na respektu, što vam uredno plaćamo sve i prednjačimo u svemu. I u porezu i sa el. energijom iako smo više puta pod svećama nego pod strujom”, napisala je Zinaida Elmazi čanica DSV.

Elmazi dalje navodi “da su opštinski organi neozbiljni i vrše diskriminaciju”, jer su prvo očišćeni putevi u Opolju.

“Neozbijnost opštinskih organa i diskriminacija. Očigledno predsjednik čeka da ogreje sunce i otopi snijeg, pa da ne mora da šalje čistače puteva da nam očiste puteve u Gorskom dijelu. Bitno je da je Opolje očišćeno i posle Opolja krenuo je od Rapče jer mu je bila usput. Još neka sela u regionu Gore nisu očišćena, a već je 12 i 39 min. Djeca nisu otišla na nastavu kao i pojedini radnici”, kaže Elmazi.

Zbog snijega u nekim školama učenici jutros nisu otišli na nastavu. Putevi u dijelu Gore očišćeni su nakon 13h.

Iz zapažanja Zinaide Elmazi, ali i iz prakse tokom cijele zime, vidljivo je da službe za održavanje i čišćenje puteva prvo izlaze na teren u Opolju, a nakon toga idu u Gorski region, iako bi logično bilo da je obrnuto, jer je Gora na mnogo većoj nadmorskoj visini i ima više snijega.

Advertisement
Komentariši

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply