Connect with us

Kosovo

Tuga u Bučju: Sahranjene majka i ćerka poginule u saobraćajnoj nesreći

Objavljeno

-

U prisustvu velikog broja mještana sela Bučje i cijelog regiona Opolja i šire, danas su na vječni počinak ispraćene majka i njena dvogodišnja ćerka, koje su poginule u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak 3. juna, kod Trokana, na putu Žur – Dragaš.

Majka Valentina Krasniqi (39) i njena ćerka Jeta Krasniqi (2) nisu se izborile sa povrijedama zadobijenim u nesreći, dok njihov suprug i otac, profesor srednje škole “Ruzhdi Berisha” u Dragašu, Vloran Krasniqi, nastavlja liječenje u bolnici.

Regionalnu bolnicu u Prizrenu, danas je posjetila redakcija Radio Sharri.
Prema riječima ljekara ove bolnice i tokom razgovora sa samim profesorom, Radio Sharri saznaje da se on uspješno opravlja i da je van životne opasnosti.

U međuvremenu, u prisustvu mnogo ljudi iz opštine Dragaš i drugih mjesta, oprošteno je licu koje je navodno izazvalo nesreću.
Članovi porodice nastradalih rukovali su se sa članovima porodice vozača kamiona, navodeći da ova nesreća nije namjerno izazvana, već da je “od Allaha pisano da se ova tragedija dogodi”. Ovom humanom gestu članova porodica stradalih posredovali su brojni imami ovog kraja, i svi su bili oduševljeni velikodušnošću ove opoljske porodice.

(Radio Sharri)