Connect with us

Kosovo

Svečlja: Vladavina zakona i reda je naš cilj

Objavljeno

-

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja, čestitao je institucijama Kosova na postignutom uspjehu nakon zatvaranja šest jedinica Poštanske štedionice u četiri opštine na severu.

Putem objave na zvaničnoj stranici na društvenoj mreži Fejsbuk, Svečlja je poručio da će vladavina zakona i reda, kao i pružanje usluga građanima bez ikakve razlike, i dalje biti glavni cilj.

„U cilju uspostavljanja zakonitosti, nakon komunikacije i zahteva nadležnih institucija te uz ovlašćenje tužioca, Kosovska policija je u saradnji sa Poreskom upravom Kosova danas sprovela akciju kontrole i zatvaranja šest jedinica takozvane Poštanske štedionice (Banka Poštanske Štedionice) kao nelegalne finansijske institucije Srbije u Republici Kosovo u četiri opštine na severu Kosova. Vladavina zakona i reda, kao i pružanje usluga svim građanima bez ikakve razlike, i dalje će biti naš cilj kojem smo se kontinuirano posvećivali. Čestitam svim institucijama na saradnji i postignutom uspjehu“, napisao je Svečlja na Fejsbuku.

(RTK)