Connect with us

Lokalne

Sejdilar razgovarao sa mještanima Restelice o njihovim problemima i potrebama

Objavljeno

-

10. juna u popodnevnim časovima, odbornik Skupštine Opštine Dragaš Nedžmidin Sejdilar posjetio je Restelicu, gdje je razgovarao sa mještanima i pojedinim predstavnicima najvećeg naselja u Gori i upoznao se sa problemima sa kojima se mještani susreću.

Predstavnik Ćemalj Hodža upoznao je Sejdilara da je Restelici najpotrebnija kvalitetna zdravstvena njega, sanitetsko vozilo koje bi bilo 24 h na raspolaganju zdravstvenoj ambulanti i barem dva dana nedjeljno doktorka i medicinska sestra kako bi pripadnice ženskog pola mogle slobodno izvršavati preglede. Takođe potrebno je i prisustvo policije 24h zbog učestalih krađa koje se događaju.

Nakon što je saslušao mještane i predstavnike, Sejdilar je čvrsto obećao da će se maksimalno zalagati za rješavanje svih problema građana. Zatražio je od predstavnika da obavezno u ponedjeljak 13. juna. 2022. godine sa početkom od 10h učestvuju na javnu debatu koja će biti održana u sali Skupštine Opštine sa predstavnicima Izvršne vlasti gdje će se raspravljati o budžetu za naredne godine (2023-2025).

Ovom prilikom, Sejdilar je zamolio i redakciju našeg portala da obavjesti i pozove građane čitave Gore da se u što većem broju odazovu i učestvuju na javnu debatu 13. juna u 10h i svojim prisustvom ne dozvole da se kapitalne investicije i budžet određuju po partijskim nahođenjima, već po prioritetima građana i idu tamo gdje je potrebno.

Sejdilar je u više navrata tokom skupštinskih sjednica govorio o zapostavljenosti Restelice i isticao probleme sa kojima se mještani Restelice susreću.