Connect with us

Kosovo

Policajac ranjen tokom pljačke zlatare u Suvoj Reci, četiri osumnjičena lica u bekstvu

Objavljeno

-

Kosovski policajac povređen je u pucnjavi koja se dogodila tokom pljačke zlatare u Suvoj Reci. Četiri osumnjičena lica su u bekstvu, prenosi Reporteri.

Policijski poručnik u Prizrenu Šaćir Bitići izjavio je da je povređeni policajac van životne opasnosti, a da su osumnjičena lica u bekstvu.

„Danas oko 15:45 stigla je informacija da je u Suvoj Reci u toku oružana pljačka jedne zlatare. Odmah su obaveštene policijske patrole Policijske stanice Suva Reka koje su izašle na lice mesta. Oko 16:03 dobili smo informaciju da je sumnjivi automobil putnički. Čim je policija stigla na lice mesta, osumnjičeni su pucali na policiju, povređen je policijski službenik, ukazana mu je ljekarska pomoć i van životne je opasnosti. Sumnja se da su u pljačku umešana četiri lica, koji su u ovom trenutku u bekstvu“, rekao je Bitići.

Gradonačelnik opštine Balji Muharemaj apelovao je na građane da ostanu mirni.

„Upravo sam razgovarao sa komandirom policije o slučaju pljačke u jednom lokalu u Suvoj Reci i obavešten sam da se slučaj istražuje. Apelujem na sve da ostanu mirni i sačekaju zvaničan izveštaj. Nadam se da se ovaj slučaj više nikada neće ponoviti u budućnosti“, napisao je Muharemaj na Fejsbuku.

(Reporteri, Kosovo online)