Biljana Veiz Beqiraj, stara je 20 godina. Rođena je i živi u selu Borje, Republika Albanija. Ona odavno boluje od bolesti koja se zove “skolioza”, i jedini način da se izleči od ove bolesti je operacija.

Njena porodica nije u situaciji da sama pokrije troškove operacije, pa se ovim putem obraća svim ljudima koji su u mogućnosti da svojim finansijskim sredstvima  pomognu kako bi se izvela opercija.

Ona se putem društvenih mreža obratila i svim ljudima dobre volje.

Pozdrav svima vama koji ste pročitali ovo pismo.

BILJANA VEIZ BEQIRAJ treba vašu pomoć. Za sve koji su zainteresirani da daju finansijski doprinos olakšanju 20-godišnje Biljane Beqiraj s dijagnozom skolioze, kojoj treba znatna suma od 22 000 eura za operativne intervencije mogu to učiniti na ovaj broj računa:

Biljana Veiz Beqiraj

Borje, Kukes, Albanija

Broj računa: 0001325188

Valuta računa: SVE

Raiffeisen Bank Sha

IBAN: AL20202310590000000001325188

Veiz Bećiraj, iz sela Borje, (Goransko selo u Albaniji), otac mlade djevojke Biljane, koja boluje od skolioze, došao je u redakciju web portala gorapress, i zamolio je redakciju da putem svog web portala obavjesti sve naše građane koji žive na Kosovu, državama u regionu, kao i zemljama Evropske Unije, da svojim prilozoma pomognu u lečenju njegove ćerke Biljane.

Izvor: gorapress.net